su_theat

Форум КЛЮЧе в София

Форум КЛЮЧе в София се проведе на 13ти април 2014 г. в сградата на Учебен театър на СУ – @лма @лтер

Събитието продължи около 3 часа, в които над 40 участника имаха възможността да чуят представяния на младите хора, които бяхме подбрали, на теми, свързани с България и нейното място в ЕС. Особено внимание говорителите ни обърнаха на мнението и активното отношение, което младите хора на България трябва да имат за Европейския съюз. Темите бяха свързани с образование, активно гражданско участие, социално предприемачество и европейските избори.

Кои бяха участниците? 

Атанас МихневАтанас Михнев – на 22 години, учи Международни отношения в Американския Университет в България. Освен това е координатор на младежко НПО, което работи активно по програма „Младежта в действие“ и цели да популяризира ценностите на Европа сред младите хора от Благоевградска област.

Вижте неговото видео представяне ТУК

 

Екатерина ДимитроваЕкатерина Димитрова – на 19 г. от София. В момента изучава специалност „Международни отношения“.

 

 

Вижте нейното видео представяне ТУК

 

Ема РусеваЕма Русева – на 20 години от София. Учи в Университета за национално и световно стопанство. За себе си казва, че „всичко, което засяга младите хора и тяхното бъдеще е неизбежно свързано с мен и моето ежедневие“.

 

 

Вижте нейното видео представяне ТУК

 

Стилияна МитеваСтилияна Митева – на 21 години от София. „Студентка съм 3-и курс Европеистика към СУ „Свети Климент Охридски“. През изминалите месеци бях на студентски обмен по програмата Еразъм в Париж, Франция.

 

 

Вижте нейното видео представяне ТУК

Танита ПечаловаТанита Печалова – на 21 години от Бургас, но живее в София. Студентка трети курс, специалност Европеистика в Софийския Университет „Св. Кл. Охридски“

 

 

Вижте нейното видео представяне ТУК

 

Яна МладеноваЯна Младенова – на 21 години от София. Учи в УНСС, 3ти курс. „Искам да предам посланието, че гласът на всеки един от нас, младите хора, има значение. Не бива да бъдем безразлични, не бива да се обгръщаме в отрицание и да си казваме, че гласуването няма да промени нищо. Напротив! Моят глас е важен“.

 

Вижте нейното видео представяне ТУК

Проектът „КЛЮЧе за европейско гражданско участие“ се реализира от Фондация 42 с финансовата подкрепа на  Националния център за европейски младежки програми и инициативи в рамките на Национална програма за младежта 2011-2015 г., подпрограма „Национални младежки инициативи и кампании“, както и в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България.

NCEMPI  NPM  S.2_BG.BULGARIA

Едно мнение по „Форум КЛЮЧе в София

  1. Pingback: Фондация „Четиридесет и две“ Ви кани на Форум КЛЮЧе! | Форум КЛЮЧ

Коментарите са затворени.